Stream: Talib Kweli – Radio Silence

Ο κορυφαίος Talib Kweli κυκλοφορεί ένα νέο album με τίτλο “Radio Silence” με συμμετοχές από τους Jay Electronica, Rick Ross και Bilal!


01. The Magic Hour
02. Traveling Light (feat. Anderson Paak & Kaytranada)
03. All Of Us (feat. Jay Electronica & Yummy Bingham)
04. She’s My Hero
05. Chips (feat. Waka Flocka Flame)
06. Knockturnal
07. Radio Silence (feat. Amber Coffman & Myka 9)
08. The One I Love (feat. BJ The Chicago Kid)
09. Heads Up Eyes Open (feat. Rick Ross & Yummy Bingham)
10. Let It Roll
11. Write At Home (feat. Datcha, Bilal & Robert Glasper)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *