Stream: T-Pain – Oblivion

O T-Pain επιστρέφει με το πρώτο του album μετά το 2011! Ακούστε το “Oblivion” που έχει συμμετοχές από τους Chris Brown, Ne-Yo, Wale και άλλους!


01. Who Died
02. Classic You (feat. Chris Brown)
03. Straight
04. That’s How It Go
05. No Rush
06. Pu$$y On The Phone
07. Textin’ My Ex (feat. Tiffany Evans)
08. May I (feat. Mr Talkbox)
09. I Told My Girl (feat. Manny G)
10. She Needed Me
11. Your Friend
12. Cee Cee From DC (feat. Wale)
13. Goal Line (feat. Blac Youngsta)
14. 2 Fine (feat. Ty Dolla $ign)
15. That Comeback (feat. Ne-Yo)
16. Second Chance (feat. Roberto Cacciapaglia)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *