Stream: French Montana – Jungle Rules

O French Montana κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο Jungle Rules παρέα με feats από τους Τhe Weeknd, Pharrell Williams και T.I..


01. Whiskey Eyes (feat. Chinx Drugz)
02. Unforgettable (feat. Swae Lee)
03. Trippin
04. A Lie (feat. The Weeknd & Max B)
05. Jump (feat. Travis Scott)
06. Hotel Bathroom
07. Bring Them Things (feat. Pharrell Williams)
08. Bag (feat. Ziico Niico)
09. Migo Montana (feat. Quavo)
10. No Pressure (feat. Future)
11. Push Up
12. Stop It (feat. T.I.)
13. Black Out (feat. Young Thug)
14. She Workin (feat. Marc E. Bassy)
15. Formula (feat. Alkaline)
16. Famous
17. Too Much
18. White Dress

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *