Stream: Twista – Crook County

Ο θρύλος του Σικάγο, Twista, επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο “Crook County“, με τον Jeremih να βρίσκεται στα feats!


01. Disrespectful
02. Mortuary (feat. Vic Spencer)
03. New Flow (feat. Bandman Kevo)
04. Happy Days (feat. Supa Bwe)
05. Hollywood
06. Baddest (feat. Cap 1)
07. Paper Chasin (feat. Blac Youngsta & B. Scott)
08. Dreams (feat. Bodi Deeder)
09. Stackin Paper
10. Just In Case (feat. The Boy Illnois)
11. Next To You (feat. Jeremih)
12. Spend It (feat. YP)
13. Can’t Be Me

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *