Stream: Big Boi – BOOMIVERSE

O Big Boi των Outkast κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο BOOMIVERSE με τους Snoop Dogg, Pimp C, Adam Levine και Jeezy να ξεχωρίζουν στους guests.


01. Da Next Day (feat. Big Rube)
02. Kill Jill (feat. Jeezy & Killer Mike)
03. Mic Jack (feat. Adam Levine, Scar & Sleepy Brown)
04. In The South (feat. Pimp C & Gucci Mane)
05. Order Of Operations
06. All Night
07. Get Wit It (feat. Snoop Dogg)
08. Overthunk (feat. Eric Bellinger)
09. Chocolate (feat. Troze)
10. Made Man (feat. Killer Mike & Kurupt)
11. Freakanomics
12. Follow Deez (feat. Curren$y & Killer Mike)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *