Stream: Snoop Dogg – Neva Left

Ο κορυφαίος Snoop Dogg επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο Νeva Left και με συνεργασίες με τους B-Real, Method Man, Wiz Khalifa, Charlie Wilson, Too $hort, Redman, KRS-One και άλλους.


01. Neva Left
02. Moment I Feared (feat. Rick Rock)
03. Bacc In Da Dayz (feat. Big Tray Dee)
04. Promise You This
05. Trash Bags (feat. K Camp)
06. Swivel (feat. Stressmatic)
07. Go On (feat. October London)
08. Big Mouth
09. Toss It (feat. Too $hort & Nef The Pharaoh)
10. 420 (Blaze Up) (feat. Wiz Khalifa & Devin The Dude)
11. Lavender (Remix) (feat. BADABADNOTGOOD, Kaytranada & Nightfall)
12. Let Us Begin (feat. KRS-One)
13. Mount Kushmore (feat. Method Man, B-Real & Redman)
14. Vapors (DJ Battlecat Remix) (feat. Charlie Wilson & Teena Marie)
15. I’m Still Here
16. Love Around The World (feat. Big Bub)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *