Stream: Problem & DJ Quik – Rosecrans


Ένα χρόνο μετά το ΕΡ τους με τίτλο Rosecrans, οι DJ Quik και Problem επιστρέφουν με ένα album με τον ίδιο τίτλο και με τους The Game, Wiz Khalifa, Mc Eiht και Suga Free σαν guests.


01. European Vacation (feat. AMG)
02. New Nite / Rosecrans Groove
03. Bad Azz (feat. Dom Kennedy, Boogie & Bad Lucc)
04. Move Something
05. Rosecrans (feat. The Game & Candice Boyd)
06. You Are Everything
07. Chachi’s Ride (feat. Britanny Barber & Bryan J)
08. Take It Off One Time (feat. Bad Lucc & Bryan J)
09. This Is Your Moment (feat. Wiz Khalifa & Buddy)
10. Straight To The City
11. Central Ave (feat. MC Eiht)
12. Funny How Niggas Can Change Things (feat. MC Eiht & Suga Free)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *