Stream: Fat Joe & Remy Ma – Plata O Plomo


Το άλλοτε δίδυμο της Terror Squad, Fat Joe & Remy Ma, επιστρέφουν με ένα νέο album με τίτλο Plata O Plomo και με διάφορες συνεργασίες με ονόματα όπως οι The-Dream, French Montana, Ty Dolla $ign και άλλοι.


01. Warning (feat. Kat Dahlia)
02. Swear To God (feat. Kent Jones)
03. Spaghetti (feat. Kent Jones)
04. All The Way Up (feat. French Montana & Infared)
05. How Can I Forget (feat. Kent Jones)
06. How Long
07. Go Crazy (feat. Sevyn Streeter & BJ The Chicago Kid)
08. Heartbreak (feat. The-Dream & Vindata)
09. Cookin (feat. French Montana & RySoValid)
10. Money Showers (feat. Ty Dolla $ign)
11. Too Quick (feat. Kingston)
12. Dreamin (feat. Stephanie Mills)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *