Stream: T.I. – Us Or Else: Letter To The System


Λίγο πριν μας αφήσει το 2016, ο αγαπημένος Τ.Ι. επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο “Us Or Else: Letter To The System” και μάλιστα με συνεργασίες με B.o.B, Charlie Wilson, The-Dream, Meek Mill και άλλους! Ακούστε το νέο project του γνωστού MC αποκλειστικά μέσω του Tidal.


01. I Believe
02. Ah No No (feat. Translee)
03. Black Man (feat. Meek Mill, Quavo & Ra Ra)
04. Lazy (feat. Lady G, Tokyo Jetz, Ra Ra & London Jae)
05. Warzone
06. Writer (feat. B.o.B & Translee)
07. Letter To The System (feat. Translee & London Jae)
08. We Will Not
09. Pain (feat. London Jae)
10. Switchin Lanes (feat. Big K.R.I.T. & Trev Case)
11. Picture Me Mobbin (feat. The-Dream)
12. 40 Acres (feat. Killer Mike & B Rossi)
13. I Swear
14. Here We Go / Don’t Fall For That (feat. Charlie Wilson)
15. Take Da Wheel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *