Stream: Ab-Soul – Do What Thou Wilt


Μετά από αρκετά χρόνια, ο Ab-Soul επιστρέφει με ένα solo LP με τίτλο Do What Thou Wilt. Ακούστε το παρακάτω.


01. Raw (feat. Zacari)
02. Braille (feat. Bas)
03. Huey Knew (feat. Da$h)
04. Threatening Nature (feat. Da$h)
05. Womanogamy
06. Invocation (feat. Kokane)
07. Wifey vs WIFI / P.M.S.
08. Beat The Case / Straight Crooked (feat. ScHoolboy Q)
09. Portishead In The Morning / Her World
10. God’s A Girl?
11. Now You Know
12. D.R.U.G.S. (feat. Mac Miller)
13. Evil Genius (feat. Teedra Moses & JaVonte)
14. Lonely Soul / The Law (Prelude) (feat. Punch & SZA)
15. The Law (feat. Mac Miller & Rapsody)
16. YMF

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *