Stream: The Weeknd – Starboy


Ο αγαπημένος The Weeknd παρουσιάζει ένα νέο album με τίτλο Starboy με συνεργασίες με Lana Del Rey, Kendrick Lamar, Daft Punk και με παραγωγές από Labrinth, Kanye West & Diplo.


01. Starboy (feat. Daft Punk)
02. Party Monster (feat. Lana Del Rey)
03. False Alarm
04. Reminder
05. Rockin
06. Secrets
07. True Colors
08. Stargirl (Interlude) (feat. Lana Del Rey) (prod. by Labrinth)
09. Sidewalks (feat. Kendrick Lamar)
10. Six Feet Under (prod. by Metro Boomin)
11. Love To Lay
12. A Lonely Night
13. Attention (feat. Cashmere Cat)
14. Ordinary Life
15. Nothing Without You (prod. by Diplo & Kanye West)
16. All I Know (feat. Future)
17. Die For You
18. I Feel It Coming (feat. Daft Punk)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *