Stream: E-40 – The D-Boy Diary


Ο σπουδαίος Ε-40 επιστρέφει με ένα album 44 (!) κομματιών και με συνεργασίες με τους Kid Ink, Eric Bellinger, B-Legit και άλλους. Ο τίτλος του νέου του LP είναι The D-Boy Diary.


01. Stack it to the Ceiling
02. Straight To The Point (ft. Ezale and G-Eazy)
03. Savage (ft. Jazze Pha and B-Legit)
04. Puttin in Work
05. Mr. Arm and Hammer (ft. Stresmatic)
06. Hunedz (ft. Rick Rock)
07. Fired Up (ft. Cousin Fik)
08. Bag On Me (ft. K.D. Stunts)
09. Say So (ft. iStevie)
10. Stay Away (ft. Eric Bellinger)
11. Somebody (ft. Ricco Barrino)
12. All Day (ft. Gucci Mane)
13. The Grit Don’t Quit (ft. Nef The Pharaoh)
14. Fake Lit (ft. June Onna Beat)
15. Goon Music (ft. Stresmatic)
16. Gangsta Song (ft. Kent Jones)
17. Blessed By The Game
18. We Flip (ft. Cousin Fik, Choose Up Cheese and Stresmatic)
19. I Had It In a Drought (ft. Stresmatic)
20. Check (ft. Willy Will)
21. Made It Out (ft. Young Chu)
22. Bring Back The Sideshow (feat. Mistah F.A.B & Nef The Pharaoh)
23. Money (feat. Mozzy & Jay Rock)
24. This Going Up (ft. Husalah & Turf Talk)
25. On One (feat. A.D)
26. Get Money Or Get Lost
27. Highway (feat. B-Legit & Tresolid)
28. Sick Out Here (feat. Droop-E)
29. Thank U (feat. Willy Will)
30. Military Time (feat. Salsalino & Baby Treeze)
31. Uh Huh (feat. YV)
32. 2 Seater (feat. Kid Ink)
33. What Is It Gone Be (feat. D-Day & Tamoya Bell)
34. How Do U Like That
35. I Know A Guy
36. All I Know (feat. K Camp & Casey Veggies)
37. Waiting On A Play (feat. Nicamari)
38. Tycoon
39. Broke Bitches (feat. Joe Moses & Jay 305)
40. Flash On These Bitches (feat. Lil B)
41. Too Many
42. Paid Off (feat. Stressmatic)
43. Slappin (feat. Nef The Pharaoh & D.R.A.M.)
44. Petty (feat. Kamaiyah)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *