Mixtape: French Montana – MC4 (FD)


O French Montana επιστρέφει με ένα νέο mixtape με τίτλο MC4 με feats από Miguel, Nas, Kanye West Drake, Jadakiss, Styles P και άλλους!


01. Ready
02. Play Yaself
03. No Shopping (feat. Drake)
04. 2 Times
05. Everytime (feat. Jeezy)
06. Said N Done (feat. A$AP Rocky)
07. Heated
08. Lockjaw (feat. Kodak Black)
09. Check Come
10. Brick Road
11. Xplicit (feat. Miguel)
12. Figure It Out (feat. Nas & Kanye West)
13. Have Mercy (feat. Jadakiss, Beanie Sigel & Styles P)
14. Paid For (feat. Max B & Chinx Drugz)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *