Stream: A$AP Mob – Cozy Tapes Vol.1: Friends


Η κλίκα του A$AP Rocky, A$AP Mob, παρουσιάζει ένα νέο album με τίτλο Cozy Tapes Vol.1: Friends με feats από Wiz Khalifa, Juicy J, Onyx και άλλους.


01. Yamborghini High (feat. Juicy J)
02. Crazy Brazy (feat. Key)
03. Way Hii (feat. Wiz Khalifa, BJ The Chicago Kid & Buddy)
04. Young Nigga Living
05. Nasty’s World (feat. Onyx)
06. Money Man (feat. Yung Lord)
07. Put That On My Set (feat. Skepta)
08. Motivation Foreign
09. London Town (feat. Playboi Carti)
10. Runner (feat. Lil Uzi Vert)
11. Bachelor (feat. Lil Yachty, Madeintyo & Offset)
12. Telephone Calls (feat. Playboi Carti, Tyler, The Creator & Yung Gleesh)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *