Stream: D.I.T.C. – Sessions


Οι βετεράνοι D.I.T.C. ολοκληρώνουν το comeback τους με ένα δεύτερο φετινό album που κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσω της Apple.


01. Not 4 Nothing
02. Rock Shyt Too
03. It’s Cold Outside
04. A Barnes
05. Granted
06. Fat Joe Speaks
07. New Wave
08. Everytime I Touch The Mic (feat. A Bless & Frank V)
09. Make Em Proud
10. Connect 3
11. Diggin Numbers
12. Rock Shyt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *