Stream: Joe Budden – Rage & The Machine


Ο έμπειρος Joe Budden επιστρέφει με έναν ολοκαίνουριο δίσκο με τίτλο Rage & The Machine και με feats από τους Fabolous & Joell Ortiz.


01. Three
02. Uncle Joe
03. Serious (feat. Joell Ortiz)
04. By Law (feat. Jazzy)
05. Flex (feat. Fabolous & Tory Lanez)
06. Forget
07. I Gotta Ask
08. Time For Work (feat. Emanny)
09. Wrong One
10. I Wanna Know (feat. Stacy Barthe)
11. Idols

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *