Stream: DJ Mustard – Cold Summer


Ο DJ Mustard επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album με τίτλο “Cold Summer” και με συμμετοχές από John Legend, Nicki Minaj, YG, Jeezy και άλλους.


01. Been A Long Time (feat. YG & Ty Dolla $ign)
02. Ridin’ Around (feat. Nipsey Hussle & RJ)
03. Want Her (feat. YG & Quavo)
04. Dope Boy (feat. Jeezy & OT Genasis)
05. Know My Name (feat. Rich The Kid & RJ)
06. Lil Baby (feat. Ty Dolla $ign)
07. Shake That Ass (feat. TeeCee4800 & K Camp)
08. Don’t Hurt Me (feat. Nicki Minaj & Jeremih)
09. Party (feat. YG & Young Thug)
10. Main Bitch (feat. RJ)
11. What These Bitches Want (feat. Meek Mill, Ty Dolla $ign & Nipsey Hussle)
12. 10.000 Hours (feat. Ella Mai)
13. Another Summer (feat. John Legend, Rick Ross & James Fauntleroy)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *