Mixtape: Lloyd Banks – All Or Nothing: Live It Up (FD)

lloyd banks aon liu

Πολύ σημαντικό mixtape, με τον αγαπημένο MC Lloyd Banks να μας προσφέρει δωρεάν υλικό μέσω του All Or Nothing: Live It Up, όπου θα βρούμε συνεργασίες και με τους Joe Budden, Prodigy & Tony Yayo!


01. Pledge Of Allegiance
02. Seniorities (feat. Prodigy & Vado)
03. Bags Of Gold
04. Land Of Opportunity (feat. Styles P)
05. Insomniac
06. Work Hard (feat. Tony Yayo)
07. Do Or Die
08. Holy Water
09. Reap What You Sow
10. Blood, Sweat & Tears
11. Transition (feat. Joe Budden)
12. Reverse
13. Miserable
14. Bad Weather
15. Price Of Life

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *