Mixtape: Juicy J – #MUSTBENICE (FD)

Juicy J Must Be nice

Ακόμη ένα δυνατό mixtape για σήμερα, με τον βετεράνο Juicy J να δίνει για πολλοστή φορά δωρεάν υλικό, μέσω του #ΜUSTBENICE.


01. Trap (feat. Gucci Mane & PeeWee LongWay)
02. Ga Damn
03. Plenty (feat. Que)
04. Feeling Like Obama
05. Lotto
06. Whatcha Gone Do
07. Choppa
08. I Wonder
09. Lou Will
10. It’s Ok
11. Super Fire
12. Panties (feat. Jeremih)
13. What I Call It
14. Talk That Talk (feat. Wiz Khalifa & Project Pat)
15. Outro
16. Baked Potato
17. Lit (feat. Young Dolph & 21 Savage)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *