Stream: YG – Still Brazy


O YG επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album με τίτλο “Still Brazy“, δύο χρόνια μετά το τελευταίο του ολοκληρωμένο project. Streamάρετε το παρακάτω:


01. Pops Hot Intro
02. Don’t Come To LA (feat. Sad Boy, A.D., Bricc Baby)
03. Who Shot Me?
04. Word Is Bond (feat. Slim 400)
05. Twist My Fingaz
06. Good Times (Interlude) (feat. Syke 800, Duce, Marley Blu & Burnt Out)
07. Gimmie Got Shot
08. I Got A Question (feat. Lil Wayne)
09. Why You Always Hatin’? (feat. Drake & Kamaiyah)
10. My Perception (feat. Slim 400)
11. Bool, Balm & Bollective
12. She Wish She Was (feat. Joe Moses & Jay 305)
13. YG Be Safe (feat. The Homegirl)
14. Still Brazy
15. Fuck Donald Trump (feat. Nipsey Hussle)
16. Blacks & Browns (feat. Sad Boy)
17. Police Got Away With Murder

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *