Mixtape: Royce Da 5’9 – Trust The Shooter (FD)

Royce-da-59-Trust the shooter

O Royce Da 5’9 είχε μιλήσει στην ιστοσελίδα μας για διάφορες εκπλήξεις που θα ακολουθούσαν στο 2015, εκτός του επόμενου album του. Μία από αυτές ήταν το απροσδόκητο mixtape του με τίτλο Trust The Shooter, όπου αποτελείται από 12 τραγούδια και συνεργασίες με διάφορα ονόματα της μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων και οι DJ Premier & Styles P.


01. Black History (feat. DJ Premier)
02. Savages
03. Dead Presidents Heads
04. Mind Right
05. Which Is Cool
06. The Banjo feat. Styles P, Westside Gunn & Conway
07. Wait
08. Rap On Steriods feat. Assassin
09. Universe
10. Tabernacle
11. Trust The Shooter feat. Smoke DZA
12. Digest feat. Tiara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *