Stream: K. Michelle – More Issues Than Vogue

k. michelle - mitv

H K. Michelle δίνει στο κοινό της το τρίτο ολοκληρωμένο LP της με τίτλο More Issues Than Vogue, με τις συμμετοχές των T-Pain, Jason Derulo, Yo Gotti & Trina σαν guests. Ακούστε το νέο της album αποκλειστικά εδώ.


1. “Mindful” (feat. T-Pain)
2. “Got Em Like” (feat. T-Pain)
3. “Ain’t You”
4. “Not a Little Bit”
5. “If It Ain’t Love”
6. “Make the Bed” (feat. Jason Derulo)
7. “Nightstand”
8. “These Men”
9. “All I Got”
10. “Time”
11. “Rich” (feat. Yo Gotti & Trina)
12. “Sleep Like a Baby”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *