Mixtape: Axtone Presents Klahr

Axtone Presents

H κορυφαία Axtone Records παρουσιάζει το νέο της podacast, με καλεσμένο αυτή την φορά τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο παραγωγό Klahr. Ακούστε το mixset και δείτε την tracklist με όλους τους τίτλους των κομματιών στη συνέχεια του άρθρου.


01. Klahr – Sapphire (Original) [Axtone Records]
02. Daft Punk – Digital Love [Virgin]
03. Axwell feat. Errol Reid – Nothing But Love (Extended Vocal Mix) [Axtone Records]
04. Adrian Lux – Torn Apart (Klahr Remix) [Axtone Records]
05. SebastiAn – Arabest [Ed Banger Records]
06. Kris Menace feat. Black Hills – Waiting For You (Oliver Remix) [Compuphonic]
07. Stardust – Music Sounds Better With You (12” Club Mix) [Roulé]
08. Honne feat. Jones – No Place Like Home [Tatemae Recordings]

09. Chrome Sparks – The Meaning Of Love [Future Classic]
10. Monte – Bubblegum (Original Mix) w/ Dear David – I’ve Been Waiting (Acapella) (Klahr Edit)
11. Klahr – Lyon (Original) [Axtone Records]
12. Uffie feat. Pharrell Williams – ADD SUV (NEW_ID Edit) w/ Oliver – Control (Original Mix) w/ Hard Rock Sofa & Skidka – Arms Around Me (Original) (Klahr Edit)
13. Oliver – Fast Forward (Original Mix) w/ The Temper Trap – Sweet Disposition (Axwell & Dirty South Remix) (Klahr Edit)
14. Justice – DVNO [Ed Banger Records]
15. Eric Prydz – Slammin’ (Axwell Remix) w/ Together – Together w/ Steve Angello & Sebastian Ingrosso – 555 (9Five Re-Edit) (Klahr Edit)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *