Stream: MURS & 9th Wonder – Brighter Daze


Οι θρυλικοί καλλιτέχνες της underground hip hop, MURS & 9th Wonder κυκλοφορούν το 6ο (μεταξύ τους) collabo album, με τίτλο Brighter Daze την τελευταία μέρα του χρόνου!

1. The Battle
2. God Black / Black God
3. How To Rob With Rob
4. Lover Murs
5. Get Naked (feat. Problem)
6. The Shutters (feat. Reuben Vincent & Bad Lucc)
7. Wait…Back It Up
8. If This Should End
9. Walk Like A God (feat. Rapsody & Propaganda)
10. Otha Fish
11. No Shots (feat. Mac Miller, Vinny Radio, Franchise & Choo Jackson)
12. MURS SuperStar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *