Stream: Kid Ink – Summer In The Winter


O Kid Ink κυκλοφορεί το δεύτερο album (?) του για το 2015, κυριολεκτικά από το πουθενά, ως ένα εορταστικό δώρο για τους φίλους της μουσικής του.  Στο νέο αυτό LP θα βρούμε συμμετοχές από γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως π.χ. ο Akon, o DJ Mustard & o Omarion.

01. Bunny Ranch
02. Real Recognize
03. Promise (feat. Fetty Wap)
04. Rewind (feat. Akon)
05. Blowin’ Swishers (Part 2) (feat. Starrah)
06. Same Day
07. Bank
08. Summer In The Winter (feat. Omarion)
09. Good Idea (feat. Bia)
10. That’s On You
11. Time Out

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *