Mixtape: Lil Wayne – No Ceilings 2 (FD)

no ceilings 2 lil wayne

O Lil Wayne επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο sequel του No Ceilings, το οποίο είναι διαθέσιμο για free download. Ο γνωστός rapper μας παρουσίασε συνολικά 24 κομμάτια, από τα οποία τα περισσότερα είναι remixes αυθεντικών τραγουδιών.

01. Fresh (feat. Mannie Fresh)
02. Back To Back (Remix)
03. My Name Is (Remix)
04. Where Ya At (Remix)
05. Cross Me (Feat. Future & Yo Gotti)
06. I’m Nice (Remix)
07. Duck (Feat. Jae Millz, Gudda Gudda & Shanell)
08. Poppin'(Remix) (Feat. Curren$y)
09. Jumpman (Remix)
10. Destroyed (Feat. Euro)
11. Finessin (feat. Baby E)
12. Millyrokk (Feat. Lucci Lou & Turk)
13. Live From The Gutter (Feat. Hoodybaby T)
14. Big Wings
15. Too Young (Remix)
16. Lil Bitch (Remix)
17. Get Ya Gat (Feat. Lucci Lou & Hoody Baby)
18. No Reason (Feat. King Los)
19. Plastic Bag (Feat. Jae Millz)
20. Hotline Bling (Remix)
21. Diamonds Dancing (Remix)
22. No Days Off (Remix)
23. The Hills (Remix)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *