Mixtape: Spinnin’ Sessions 124 – Guest: EDX

spinnin sessions

Νέο Spinnin’ Sessions επεισόδιο, αυτή την φορά και με special guest mix από τον καταξιωμένο παραγωγό EDX. Απολαύστε το mixset και τσεκάρετε την tracklist με όλους τους τίτλους των κομματιών.


1. Lost Kings – Bad [Spinnin]
2. Joe Stone & Daser – Freak [Spinnin]
3.  Erik Arbores X DJ Fresh – Elevator [SPRS]
4. Talentpool : William Paradise – The kiss that means everything
5. Curbi & Bougenvilla – Butterfly Effect [Spinnin]
6. Matisse & Sadko – Lock ’N’ Load [Spinnin]
7.  UNIVZ – Lost Boys [Oxygen]
8. JETFIRE & Mr.Black feat. Sonny Wilson – Boombox [Musical Freedom]
9. KURA & Tony Junior – King Kong [WALL]

Guest Mix by EDX:
1. Robin Schulz – Sugar (EDX’s Ibiza Sunrise Remix) [Tonspiel]
2. Antonio Giacca – Going Crazy (Original Mix) [SPRS]
3. Catchfire – Sun Sun Sun Ft. Anna Leyne (EDX’s Miami Sunset Remix) [Ego]
4. Oliver Heldens & Shaun Frank – Shades Of Grey (Nora En Pure Remix) [Spinnin Records]
5. EDX – Belong (Original Mix) [Spinnin Deep]
6. Sam Feldt – Show Me Love (EDX’s Indian Summer Remix) [Spinnin Deep]
7. CamelPhat Ft. Eden – Siren Song (Original Mix) [Axtone]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *