Mixtape: Calvin Harris – BBC Radio 1 Secret Ibiza Party

Calvin Harris

Απολαύστε το live mixset του κορυφαίου DJ/Producer Calvin Harris από το BBC Radio 1 Secret Ibiza Party, που διεξάχθει πριν μερικές μέρες στην Ίμπιζα. Enjoy it και μην ξεχάσετε να τσεκάρετε την tracklist με τους τίτλους όλων των κομματιών που ακούγονται στο εν λόγω set.


01. Calvin Harris & Alesso feat. Hurts – Under Control
02. Calvin Harris vs. Candi Staton – C.U.B.A vs. You Got The Love (Acapella)
03. Henry Fong – Wine Dem
04. Calvin Harris feat. Ellie Goulding – Outside
05. Darius & Finlay – And I (R3hab Remix)
06. Calvin Harris – Feel So Close
07. FTampa vs. Kiesza – That Drop vs. Hideaway
08. Valentino Khan – Deep Down Low
09. Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing
10. Rihanna – Bitch Better Have My Money (R3hab Instrumental Mix)
11. Calvin Harris – Summer (Extended Mix)
12. Calvin Harris & Disciples – How Deep Is Your Love (R3hab Remix)
13. BURNS – Make It Clap
14. Sander van Doorn – Neon (Ummet Ozcan Remix)
15. Calvin Harris feat. John Newman – Blame

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *