Mixtape: Spinnin’ Records #SP1000 Celebration Mix

Spinnin' Records #SP1000 Celebration Mix

Special mixtape αυτή την φορά από την κορυφαία Spinnin’ Records, η οποία γιορτάζει την συμπλήρωση των 1000 releases, με ένα ιδιαίτερο και  αν μη τι άλλο ενδιαφέρον mixset. Απολαύστε το podcast μέσω του SoundCloud stream και δείτε την tracklist στην συνέχεια του άρθρου.


1 Watermät & MOGUAI – Portland [SP1000]
2 Jaydee – Plastic Dreams [SP300]
3 Rene Amesz & Baggi – Without Love (Dons & Mikael Weermets Remix) [SP250]
4 Dennis Christopher ‎– Set It Off (Ian Carey Remix) [SP100]
5 Umek Feat. Jay Colin – Burnfire [SP150]
6 Moti – Heat It Up [SP750]
7 Promise Land – Rulez [SP700]
8 Tv Noise – Kill The Radio [SP600]
9 Basto – I Rave You (Give It To Me) [SP550]
10 R3Hab – Samurai (Tiësto Remix) [SP850]
11 Henry Fong & D.O.D – Bust Dem [SP950]
12 Hard Rock Sofa – True Emotion [SP400]
13 Cedric Gervais – Molly [SP500]
14 Ian Carey Featuring Snoop Dogg And Bobby Anthony – Last Night (Afrojack Remix) [SP350]
15 Dubvision – Turn It Around [SP900]
16 Sidney Samson Ft Sicerow – Fill U Up [SP200]
17 ID – ID [SP800]
18 Redondo – Trippin’ [SP450]
19 Daddy’s Groove & Dino – Walking On Air [SP650]
20 Rachael Starr – Till There Was You [SP50]
21 First Choice – The Player (Olav Basoski Lumberjack Remix) [SP001]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *