Mixtape: 2 Chainz – Trav-A-Velli Tre (FD)

trapavelli 3

Με ένα νέο mixtape επιστρέφει στη δημοσιότητα ο αγαπημένος 2 Chainz με τίτλο Trav-A-Velli Tre με 16 καινούρια κομμάτια και μερικά σημαντικά feats όπως αυτά των The-Dream και Wiz Khalifa.

01. Intro (feat. DJ Bigga Rankin)
02. Neighbourhood
03. A Milli Billi Trilla (feat. Wiz Khalifa)
04. Everything I Know
05. Watch Out
06. BFF
07. I Feel Like (feat. Kevin Gates)
08. Goat (feat. The-Dream)
09. Hallo Letter From My Unborn Son (feat. Heaven Harmony)
10. Big Meech Era
11. Starter Kit (feat. Young Dolph)
12. If I Didn’t Rap
13. El Chapo Jr.
14. Lapdance In The Trap House
15. Each Erry One Of Em (feat. Cap 1 & Skooly)
16. Blue Dolphin (feat. Betty Idol)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *