Mixtape: Hardwell On Air 222


Νέο εντυπωσιακό Hardwell On Air επεισόδιο με όλες τις νέες και επερχόμενες κυκλοφορίες! Ακούστε το mixset του κορυφαίου DJ/Producer Hardwell παρακάτω μέσω του YouTube stream και δείτε την tracklist στην συνέχεια του άρθρου.


1. Holl & Rush vs Tom & Jame – Buddha
2. Don Diablo – On My Mind
3. Hardwell & Wiwek – Chameleon (Instrumental Mix) (HARDWELL EXCLUSIVE)
4. Blinders feat. Charles – Always (3LAU Mix)
5. Axwell Λ Ingrosso – Sun Is Shining (Extended Mix)
6. Dannic feat. Bright Lights – Forever
7. Flo Rida feat. Robin Thicke & Verdine White – I Don’t Like It, I Love It (Syzz Remix)
8. Bamboora – Kong (DEMO OF THE WEEK)
9. Major Lazer & DJ Snake feat. MØ – Lean On (Jayden Jaxx Bootleg)
10. Alvaro & D-wayne – Take U
11. Joey Dale – Alpha
12. Showtek feat. Vassy – Satisfied
13. Madonna vs. Sick Individuals vs. Calvin Harris & Ellie Goulding – B*tch I’m Outside (Hardwell MashUp)
14. W&W – The One (Extended Mix)
15. Row Rocka – Colossus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *