Mixtape: Oliver Heldens – Heldeep Radio #053

oliver heldens heldeep radio

Νέο απολαυστικό και άκρως ανεβαστικό Heldeep Radio επεισόδιο από τον έναν και μοναδικό Oliver Heldens. Ακούστε το μέσω του SoundCloud stream και δείτε την tracklist στην συνέχεια του άρθρου.


01) The Magician – Together
02) Grades – King (King Mix)
03) Lucas & Steve vs Matt & Kendo – You And I Know
04) Alexias – I Need You (The Mankeys Edit)
05) Death Ray Shake – Funk Face (Original Mix)

Heldeep Radio Cooldown
06) Nora En Pure – U Got My Body (Original Mix)

07) Hunter Siegel – Still Waiting (feat. Delaney Jane) (Original Mix)
08) Rudimental – Never Let You Go (Don Diablo Remix)
09) Years & Years – Shine Spike (Max Sanna Steve Pitron Remix)
10) Born Dirty, Kid Sister – Don’t Stop Get It (Original Mix)

Heldeep Radio Classic
11) Bob Marley – No Women No Cry (Lost Frequencies Bootleg)

12) Jaded – She Likes It
13) Tchami x AC Slater – Missing You (ft Kaleem Taylor)
14) ID – ID
15) Gregori Klosman – Time To Be Alone ft. Sarah Mount (Cobra Effect Remix)
16) Laidback Luke & Chocolate Puma – Snap That Neck
17) Beckwith – I Ride Ghetto
18) ID – Oh, Amazing Bass

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *