Mixtape: DJ Kay Slay – The Industry Purge


Ο αγαπημένος παραγωγός DJ Kay Slay μας παρουσίασε την νέα του δουλειά μέσω ενός mixtape με τίτλο The Industry Pruge με την συμμετοχή γνωστών ονομάτων της μουσικής σκηνής όπως οι Young Buck, M.O.P. & Big K.R.I.T..


01. Intro
02. Memories (ft Young Buck, Freeway & M.O.P)
03. I Declare War (ft Styles P, Sheek Louch, Vado & Raekwon)
04. The Bad Guy (ft Uncle Murda, Young Chris & Fred The Godson)
05. Dear America 2015 (ft Lock Smith & Termanology)
06. New Bronx City Cypha (ft Mysonne, Fred The Godson, Oun-p, Hocus45th, Haddy Racks, Dyce Payso & Goodz)
07. I Love The Game (ft Papoose & Trick Trick)
08. Reputables (ft Maino, ByrdGang Shoota & Hell Rell, Hook by Sammi J)
09. Cruising Uptown (ft A-Mafia, Neek Bucks, Half & Sammi J)
10. The Goat (ft Cory Gunz)
11. License To Kill (ft Gunplay, Trae The Truth, Big K.R.I.T., Big Tray Deee & Sammi Jay)
12. Lyrical 300 (ft William Young, Siagon & Loaded Lux)
13. Do Yourself (ft Hoodstars & LockSmith)
14. Undefeated (ft Ransom, Jon Connor & Dave East)
15. In These Streets (ft Russ Blade, King Bo, Rob Cash, Leader & Truez)
16. Strong Arm (ft Troy Ave & Young Lito)
17. Music Minds (ft Chris River, Emilio Rojas & Produkt)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *