Mixtape: EDX – No Xcuses 208

EDX - No Xcuses 069 (ENOX 069)

Ο βετεράνος παραγωγός EDX μας παρουσιάζει το 208ο επεισόδιο από το εβδομαδιαίο του podcast “No Xcuses”.

iTunes: bit.ly/16Xq1UI

01. Jacob Plant – Ice Cream (Original Mix) [Dim Mak]
02. Above & Beyond feat. Alex Vargas – All Over The World (Illyus & Barrientos Remix) [Anjunabeats]
03. Metro Club – Recovery [Night Shift]
04. Wayne Dudley – Can’t You See (Club Mix) [Subterraneo Records]
05. Blaze Presents UDAUFL ft. Barbara Tucker – Most Precious Love (Vanilla Ace Remix) [King Street Sounds]
06. Chris Lake – Chest (Original Mix) [Ultra]
07. EDX – Remember House [Enormous / Sirup]
08. Walden vs. Havana Brown – No Ordinary Love (Crazibiza Remix) [Promo]
09. Sander Kleinenberg ft. Audio Bullys – Wicked Things (Original Mix) [Spinnin]
10. L’Tric – This Feeling (Dub Version) [Promo]
11. EDX ft. Clean Bandit – Collateral Bandits (Jack Eye Jones Club Mash) [Promo]
12. Geeneus – ELE (Original Mix) [Rinse]
13. Michael Calfan – Treasured Soul (Chocolate Puma Remix) [Spinnin]
14. Eric Prydz vs CHVRCHES – Tether (Original Mix) [PROMO]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *