Mixtape: Fedde Le Grand – Darklight Sessions 127


O διάσημος Dj/Producer Fedde Le Grand μας παρουσιάζει το 127o επεισόδιο από το εβδομαδιαίο του radio show “Dark Light Sessions”. Περιέχει όπως πάντα πολλές νέες κυκλοφορίες, remixes και exclusives που θα ακουστούν πολύ. Πατήστε το play button λοιπόν και απολαύστε το εντελώς ελεύθερα!


1. Hannah Wants & Chris Lorenzo – Rhymes
2. Code3000 – Everybody Get Up
3. Martin Solveig & GTA – Intoxicated
4. Housequake – Maximize (Roul & Doors Remix)
5. Naughty Boy feat. Sam Romans – Home (Fedde Le Grand Remix)
6. Plissken – Storm
7. dBerrie – AMP
8. Tommy Trash & BURNS – About U
9. Dimitri Vegas & Like Mike vs. Fedde Le Grand feat. Julian Perretta – Tales Of Tomorrow
10. Gazzo & Dani Deahl feat. Crywolf – Control Myself
11. Kryoman & The 40oz Profits feat. Fly Panda – Loaded (Laidback Luke Remix)
12. Nicky Romero & Vicetone feat. When We Are Wild – Let Me Feel (Fedde Le Grand Remix)
13. Borgeous & Shaun Frank feat. Delaney Jane – This Could Be Love
14. Nora En Pure & Sons Of Maria – Uruguay (EDX Dubai Skyline Remix)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *