Mixtape: Lil Wayne – Sorry 4 The Wait 2

sorry 4 the wait 2

Ακόμη ένα mixtape από τον Lil Wayne που απολογείται για την καθυστέρηση του Carter V στους fans του.To νέο του mixtape έχει τίτλο Sorry 4 The Wait 2. Στο εξώφυλλο αποτυπώνεται το χέρι του “Tunechi” με χειροπέδες, καθώς ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως νιώθει φυλακισμένος στην YMCMB.

01. Coco
02. Sh!t
03. Trap House
04. Selsun Blue
05. Used To Ft Drake
06. No Type
07. Fingers Hurting
08. Hot N*gga
09. HollyWeezy
10. Drunk In Love (ft Christina Milian)
11. You Guessed It
12. Try Me (ft Mack Maine)
13. Preach (ft 2 Chainz)
14. Alphabet
15. No Haters
16. Admit It (ft SNL)
17. Dreams And Nightmares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *