Mixtape: Fabolous – The Soul Tape 3


Ο Fabolous μας δίνει λίγες μέρες πριν αλλάξουμε νέο έτος το τρίτο μέρος της πετυχημένης σειράς “The Soul Tape” εντελώς ελεύθερα, με downloads και streams. Ακούστε το στην συνέχεια μαζί με την επίσημη tracklist του project.


01. Everything Was The Same (Feat. Stacy Barthe)
02. Sacrifices [Prod. By Mark Henry]
03. Playa [Prod. By Sonaro]
04. The Get Back [Prod. By The Superiors]
05. Foreigners (Feat. Meek Mill & Mike Davis) [Prod. By CT Beats]
06. The Hope (Feat. Jadakiss) [Prod. By araabMUZIK]
07. You Know (Feat. Young Jeezy) [Prod. By Vinylz & Boi-1da]
08. Cuffin Season [Prod. By Sonaro]
09. Thim Slick (Feat. Jeremih) [Prod. By StreetFam Turtle & LC]
10. Lay Down (Feat. Ryan Leslie) [Prod. By ILLmind & Ryan Leslie]
11. Situationships (Feat. Mack WIlds & Tiara Thomas) [Prod. By Sonaro]
12. Young OG [Prod. By Mark Henry]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *