Mixtape: Hardwell On Air 130


Καλησπερίζουμε με το νέο επεισόδιο του “Hardwell On Air” για να ξεκινήσει το Σάββατο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακολουθεί το επίσημο stream-upload και η αναλυτική tracklist με τίτλους και ονόματα καλλιτεχνών και remixers:


001. Fatboy Slim, Riva Starr – Eat Sleep Rave Repeat (Henry Fong Bootleg)
002. Dannic – Rocker
003. Kenneth G – Rage-Aholics (HARDWELL EXCLUSIVE)
004. Mark Knight vs. Underworld – Downpipe (Armin van Buuren Remix)
005. Brooklyn Haley – Close To Where You Are (JoeySuki Vocal Mix)
006. MAKJ & M35 – Revolution
007. Mark Knight & Funkagenda – Man With The Red Face (Hardwell Remix)
008. HIIO & Eyedentity – Bounce With Me (DEMO OF THE WEEK)
009. Arty feat. Fiora – Grand Finale (Lucky Date Remix)
010. Dash Berlin – Steal You Away (Michael Brun Remix)
011. Hard Rock Sofa & Swanky Tunes – Stop In My Mind
012. Ken Roll – Lunar
013. Qulinez – Drop It
014. The Killers vs. Arty vs. Hardwell & W&W – Humans Jump Together (Clockwork MashUp)
015. Icona Pop – All Night (Cash Cash Remix)
016. Hardwell & Dyro feat. Bright Lights – Never Say Goodbye (Wildstylez Remix)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *