Statik Selektah – Extended Play (Album Snippets)

Statik Selektah – Extended Play (Album Snippets) - beattown

Στις 18 Ιουνίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Statik Selektah με τον τίτλο “Extended Play” και πάρα πολλές ενδιαφέρουσες συμμετοχές γνωστών rappers. Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα απ’ όλα τα κομμάτια του album και δείτε και την αντίστοιχη tracklist στην συνέχεια του άρθρου.


1. Reloaded (feat. Pain In Da Ass, Action Bronson, Big Body Bes, Termanology, & Tony Touch)
2. Bird Eye’s View (feat. Raekwon, Joey Bada$$, & Black Thought of the Roots)
3. East Coast (feat. Noreaga & Lil Fame of M.O.P.)
4. 21 & Over (feat. Sean Price & Mac Miller)
5. The Spark (feat. Action Bronson, Joey Bada$$, & Mike Posner)
6. Make Believe (feat. Freddie Gibbs, Termanology & Ea$y Money)
7. Pinky Ring (feat. Prodigy of Mobb Deep)
8. Funeral Season (feat. Styles P, Bun B, & Hit-Boy)
9. Bring Em Up Dead (feat. Joell Ortiz)
10. Camouflage Dons (feat. Smif N Wessun & Flatbush Zombies)
11. Big City of Dreams (feat. Troy Ave, Push!, Meyhem Lauren, & AG Da Coroner)
12. Gz, Pimps, Hustlers (feat. Wais P & Slaine)
13. My Hoe (feat. Blu, Evidence, & Reks)
14. Love & War (feat. Ea$y Money & Freeway)
15. 100 Stacks (feat. JFK & Strong Arm Steady)
16. Live From the Era (feat. Pro Era) (co-produced by the Alchemist)
17. Game Break (feat. Lecrae, Posdnuos of De La Soul & Termanology)
18. Home (feat. Talib Kweli)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *