Album Preview: Kid Cudi – INDICUD


O νέος δίσκος του Kid Cudi βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο επίσημο release date του CD του και τώρα μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση απ’ όλα τα κομμάτια του “INDICUD”! Ακολουθεί και μία ακριβής tracklist μ’ όλους τους τίτλους των τραγουδιών που θα ακούσετε σε snippets 30 δευτερολέπτων στην συνέχεια του άρθρου.


1. The Resurrection Of Scott Mescudi
2. Unf***wittable
3. Just What I Am f/ King Chip
4. Young Lady f/ Father John Misty
5. King Wizard
6. Immortal
7. Solo Dolo Part II f/ Kendrick Lamar
8. Girls f/ Too Short
9. New York City Rage Fest
10. Red Eye f/ Haim
11. Mad Solar
12. Beez f/ RZA
13. Brothers f/ King Chip & A$AP Rocky
14. Burn Baby Burn
15. Lord Of The Sad And Lonely
16. Cold Blooded
17. Afterwards (Bring Yo Friends) f/ Michael Bolton & King Chip
18. The Flight Of The Moon Man

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *