Album Preview: Ghostface Killah & Adrian Younge – Twelve Reasons To Die

ghostface-killah-twelve-reasons-to-die- beattown

Σιγά σιγά ξεκινάμε επιτέλους με τις σοβαρές δισκογραφικές κυκλοφορίες. Το “Twelve Reasons To Die” έχει δημιουργήσει ένα σοβαρότατο hype στις τάξεις των hip-hop ακροατών (αλλά και των πιο ψαγμένων fans γενικότερα) και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία με το πρώτο ολοκληρωμένο preview.

Στην συνέχεια θα μπορέσετε να ακούσετε 30 δευτερόλεπτα απ’ όλα τα κομμάτια του επόμενου project του Ghostface Killah και να ρίχνετε συγχρόνως μία ματιά στην πλούσια tracklist του.


1. Beware of the Stare
2. Rise of the Black Suits
3. I Declare War (feat. Masta Killa)
4. Blood On the Cobblestones (feat. U-God & Inspectah Deck)
5. The Center Of Attraction (feat. Cappadonna)
6. Enemies All Around Me (feat. William Hart)
7. An Unexpected Call (The Set Up) (feat. Inspectah Deck)
8. The Rise Of the Ghostface Killah (feat. Masta Killa & Killa Sin)
9. Revenge Is Sweet (feat. Masta Killa & Killa Sin)
10. Murder Spree (feat. U-God, Masta Killa, Inspectah Deck & Killa Sin)
11. The Sure Shot (Parts One & Two)
12. 12 Reasons to Die

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *