Dirty South – Speed of Life (Album Preview)

Dirty South – Speed of Life - album-preview-beattown

Το συγκεκριμένο album το περιμένω πώς και πώς. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι γουστάρω τις παραγωγές του Dirty South και γενικότερα τον ήχο του, αλλά για κάποιον λόγο μου έχει “κάτσει” πολύ καλά το συγκεκριμένο project. Το “Speed Of Life” αναμένεται να βγει στην αγορά του iTunes στις 5 Μαρτίου και στην συνέχεια ακολουθεί ένα επίσημο teaser και η κανονική tracklist του LP.

1. Gods (feat. Ruben Haze)
2. Super Sounds
3. Until The End (feat. Joe Gil)
4. Champions
5. Sunrise
6. Your Heart (feat. Joe Gil)
7. Reset
8. Something Like You (feat. Rudy)
9. Sunset
10. Speed Of Life

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *