Album Snippets: DMX – Undisputed

Στις 11 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο album του DMX με τον τίτλο “Undisputed”! Αρκετός κόσμος το περιμένει πώς και πώς και στην συνέχεια μπορείτε να ακούσετε ηχητικά αποσπάσματα απ’ όλα τα κομμάτια του δίσκου!


1. Look Without Seein’ (prod. by Elite)
2. What They Don’t Know (prod. by Swizz Beatz)
3. Cold World (prod. by Grease & Snaz)
4. I Don’t Dance featuring Machine Gun Kelly (prod. by J.R. Rotem)
5. Sucka For Love (prod. by Deezle)
6. I Get Scared (prod. by Grease)
7. Slippin’ Again (prod. by Bird)
8. Prayer (Skit) (prod. by X)
9. I’m Back (prod. by Bird)
10. Have You Eva (prod. by Grease)
11. Get Your Money Up (Explicit Version Only)
12. Head Up (prod. by Tronzilla)
13. Frankenstein (prod. by Caviar)
14. Ya’ll Don’t Really Know (prod. by Swizz Beatz)
15. I Got Your Back (prod. by Caviar)
16. No Love (prod. by Grease & Snaz)
17. Already (prod. by Divine Bars)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *