Mixtape: Sebastian Ingrosso – Refune Radio 005

Απολαύστε το πέμπτο επεισόδιο της γνωστής εκπομπής του Sebastian Ingrosso στο SirusXM με το άμεσο link για download και το tracklist με όλα τα κομμάτια που ακούγονται κατά την διάρκεια της εκπομπής.



01. Alex Kenji – Blue Strobe Light [Toolroom]
02. Alesso – Raise Your Head [Refune] w/ Sandro Silva & Quintino – Epic [Musical Freedom] w/ Daft Punk – Around The World (Acappella) [Virgin] w/ The White Stripes – Seven Nation Army [XL]
03. Deniz Koyu – Hertz [Flamingo]
04. Hard Rock Sofa & Swanky Tunes – Here We Go [Axtone]
05. Rob Marmot & My Digital Enemy – African Drop (Tom Staar Remix) [Wall]
06. Deniz Koyu – Bong [Refune] w/ Fatboy Slim – Right Here Right Now w/ Syndicate Of L.A.W. – Right On Time (2000 Countdown The Holly Digit)
07. Arty – ID
08. Pryda – Muranyi [Pryda]
09. Alesso feat. Matthew Koma – Years (Vocal Mix) [Refune]
10. Coldplay vs. One Republic vs. Otto Knows – Million Voices vs. Fix You vs. Apologize (Thomas Gold Bootleg) [Interscope/Refune/Parlophone]
11. Steve Angello pres. Who’s Who – Yeah (2012 Edit) [Size]
12. Steve Aoki feat. Wynter Gordon – Ladi Dadi (Tommy Trash Instrumental Remix) [Ultra]
13. M-3ox & Matisse & Sadko vs. Temper Trap – Beating Of My Heart In Sweet Disposition (Swedish House Mafia Bootleg) [Heat/Infectious]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *