Mixtape: David Guetta – F*** Me I’m Famous [14.07.2012]

Afrojack, Tommy Trash και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα παρουσιάζονται στο νέο podcast του David Guetta το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς ελεύθερα και γρήγορα μέσω του το link που ακολουθεί!



01. David Guetta & Nicky Romero – Metropolis
02. ID
03. Afrojack – Rock The House
04. Deadmau5 feat. Chris James – The Veldt (Tommy Trash Remix)
05. Mikael Weermets vs. Bauer & Lanford – Out Of Control
06. Nervo – You’re Gonna Love Again
07.Daddy’s Groove – Turn The Lights Down (David Guetta Re Work)
08. PeaceTreaty feat. Anabel Englund – In Time
09. Chuckie & Promise Land feat. Amanda Wilson – Breaking Up
10. Marco V vs. Gum Me & De Leon – Engine Is More Than A Life Away

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *