Mixtape: Thomas Gold – Fanfare Radio Show 003

Απολαύστε το τρίτο ραδιοφωνικό επεισόδιο της νέας σειράς του Thomas Gold, μαζί με το απαραίτητο player και την tracklist που θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα κομμάτια που ακούγονται.



01. Armin Van Buuren vs. Afrojack – We Are To Make Some Noise vs. Pacha On Acid (Thomas Gold Mashup)
02. The Temper Trap – Trembling Hands (Benny Benassi Remix)
03. Tim Mason – ID
04. Digitalism – Zdarlight (Thomas Gold Rework)
05. Calvin Harris feat. Ne-Yo – Let’s Go (Quintino Bootleg)
06. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Be Your Sound w/ Eric Prydz – Niton
07. Chris Lake & John Dahlback – I Saw This Before
08. Chocolate Puma – Go-Go Boots
09. Martin Solveig & Maison & Dragen vs. John Dahlback – The Night Out Life (Gareth Emery Mashup)
10. Sebastien Drums & Whelan Di Scala feat. Mitch Crown – Here I Come
11. Shawnee Taylor feat. Sympho Nympho – Colors (Antranig Remix)
12. Dirty South & Thomas Gold feat. Kate Elsworth – Eyes Wide Open w/ The Killers – Mr. Brightside (Acapella)
13. ID
14. Zedd feat. Matthew Koma – Spectrum
15. Fedde Le Grand & Nicky Romero feat. Matthew Koma – Sparks (Turn Off Your Mind)
16. Thomas Gold – Sing2Me

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *