Mixtape: Moguai – Punx Up The Volume #042

O Moguai συνεχίζει σε μία εξαιρετική για εκείνον χρονιά με την ίδια δίψα για καλή μουσική και μέσα από το νέο επεισόδιο του “Punx Up The Volume”. Το 42ό μέρος της μονόωρης session μπορείτε να το ακούσετε αλλά και να κατεβάσετε στην συνέχεια. Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε και την tracklist με τους τίτλους των κομματιών.


01. Fehrplay – Incognito [Pryda Friends]
02. Arty – Open Space [Anjunabeats]
03. Zedd feat. Matthew Koma – Spectrum [Interscope]
04. Wolfgang Gartner – Flexx [Ultra]
05. Hardwell – Three Triangles [Toolroom]
06. Digitalism – Zdarlight (Thomas Gold Rework) [Axtone]
07. Michael Brun & Special Features – Synergy [Phazing]
08. Moguai – We Want Your Soul (Thomas Gold Remix) [Size]
09. Eva Simons – I Don’t Like You (Nicky Romero Remix) [Interscope]
10. Massimo Santucci – Flowquency [Flowquency]
11. Wally Lopez – Keep Running The Melody (Moguai Instrumental Remix) [EMI]
12. Slam – Lifetimes (Pan-Pot ‘Tribute To Life’ Remix) [Soma

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *