Mixtape: Thomas Gold – Fanfare 002

Πολύ ενδιαφέρον και αυτό το επεισόδιο της φρέσκιας ραδιοφωνικής σειράς του Thomas Gold, αφού όπως θα δείτε και στην tracklist που το συνοδεύει, υπάρχουν αρκετά ηχητικά διαμαντάκια ανάμεσα στα μεγάλα hits της εποχής.


01. Revero – French Nights (Erwin Garcia Remix)
02. ID
03. Coldplay vs. One Republic vs. Otto Knows – Million Voices vs. Fix You vs. Apologize (Thomas Gold Bootleg)
04. Hard Rock Sofa & Squire – Just Can’t Stay Away
05. ID
06. Nervo – You’re Gonna Love Again (Alex Kenji Remix)
07. Armin Van Buuren – We Are Here To Make Some Noise (Antillas & Dankann Remix)
08. Shinedown – Unity (Matisse & Sadko Remix)
09. ID
10. John Dahlback feat. Urban Cone & Lucas Nord – Embrace Me (Dirty South Remix)
11. Adrian Lux – Teenage Crime (Thomas Gold 2012 Rework)
12. Deadmau5 feat. Chris James – The Veldt (Tommy Trash Remix)
13. Michael Woods – Warrior (Vocal Mix)
14. Third Party feat. Loleatta Holloway – Thank You
15. Dannic – Tombo
16. ID

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *