Album Snippets: Prodigy – H.N.I.C. 3

Ο Prodigy, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου “H.N.I.C. 3” , που κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου. Παρακάτω θα βρείτε τα κομμάτια που  θα περιέχει το album,  αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε και μια μικρή γεύση από κάθε ένα, από τα 16 κομμάτια του δίσκου..


1. Without Rhyme or Reason (prod. by Alchemist)
2. Slept On (prod. by Alchemist)
3. Pretty Thug (prod. by Ty Fyffe)
4. My Angel feat Willie Taylor of Day 26 (prod. by Beat Butcha)
5. Co-Pilot feat Wiz Khalifa (prod. by The Colombians)
6. Live (prod. by Alchemist)
7. Make It Hot (prod. by Young L)
8. Get Money feat Boogz Boogetz (prod. by Young L)
9. Life Is What You Make It (prod. by S.C.)
10. Award Show Life (prod. by S.C.)
11. Who You Bullshittin feat Havoc (prod. by Sid Roams)
12. Skull & Bones (prod. by Beat Butcha)
13. Smack That Bitch feat Esther (prod. by Valentino)
14. Let Me Show You feat Vaughn Anthony (prod. by Ty Fyffe)
15. Gangsta Love feat Esther (prod. by Valentino)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *