Mixtape: Arty – Together We Are 001

Ο Arty απέκτησε επιτέλους την δική του εκπομπή (εννοείται στο Sirus XM) και με το πρώτο του επεισόδιο θέλει να μας ανεβάσει αργά αλλά σταθερά φτάνοντας στο peak με τεράστια κομμάτια από Thomas Gold, Eric Prydz και πολλούς άλλους. Κατεβάστε το podcast εντελώς ελεύθερα στο link που ακολουθεί!



01. Arty Open Space (Original Mix).
02. Redlight Lost In Your Love (Original Mix).
03. Fehrplay Incognito (Original Mix).
04. Eric Prydz Mighty Love (Original Mix).
05. Adrian Lux Teenage Crime (Thomas Gold 2012 Rework).
06. Heatbeat Chow Mein (Original Mix).
07. Mat Zo & Arty Mozart w/ Justice VS Simian – We Are Your Friends.
08. Paul Oakenfold Surrender (Maison & Dragen Remix).
09. Walden Our Metal Heartbeats (Original Mix).
10. Above & Beyond feat. Richard Bedford On My Way To Heaven (Above & Beyond Club Mix).
11. Rudimental Feel The Love (feat. John Newman) [BEST TRACK].
12. Airscape Sosei (Taito Bootleg).
13. Inpetto Yuccasin (Original Mix).


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *